Hotel De Pauw

Hotel De Pauw

Hotel de Pauw is een klein familiehotel met 8 kamers. Wij zijn gelegen aan de Sint-Gilliskerk in het centrum van Brugge. Alle kamers beschikken over een private badkamer, gratis Wifi en kabeltelevisie. Het hotel bevindt zich in een rustige buurt en dit op loopafstand van de Markt. Achteraan het hotel is er een private en beveiligde parking. 's Avonds kan men ook dineren in ons restaurant 't Oud Handbogenhof, waar men kan genieten van de Belgische keuken.

Privé parking is beschikbaar mits reservatie (+32 50 33 71 18), parking bedraagt 20 euro / dag.

Kamers

Type A: budget tweepersoonskamer

Beschrijving

onze budget kamers met een grootte van 12 m² beschikken over een queensize bed van 160 cm (1 kamer beschikt over een bed van 140 cm). Deze kleine maar knusse kamer is ideaal voor korte verblijven. De kamer is voorzien van een flatscreen-tv, kabeltelevisie, gratis WiFi. Elke kamer beschikt over een private badkamer met douche, toilet en wastafel.

Aantal personen 2

Type B: standaard tweepersoonskamer (dubbel of twin bed)

Beschrijving

onze standaard kamers met een grootte van 16 m² beschikken over een kingsize bed van 180 cm. De kamer is voorzien van een flatscreen-tv, kabeltelevisie, gratis WiFi. Elke kamer beschikt over een private badkamer met douche, toilet en wastafel.

Het bed kan als 1 bed (dubbel) of als 2 aparte bedden (twin). Graag uw keuze doorgeven in de opmerking.

Aantal personen 2

Type C: superior tweepersoonskamer (dubbel of twin bed)

Beschrijving

onze superior kamers met een grootte van 20 m² beschikken over een kingsize bed van 180 cm. De kamer is voorzien van een flatscreen-tv, kabeltelevisie, gratis WiFi. Elke kamer beschikt over een private badkamer met douche, toilet en wastafel.

Het bed kan als 1 bed (dubbel) of als 2 aparte bedden (twin). Graag uw keuze doorgeven in de opmerking.

Aantal personen 2

Beoordelingen

SORITA
Nous avons passé un très agréable séjour. L'hôtel est très bien placé et au calme. Le personnel a été très serviable et sympathique. Nous y retournerons sûrement. Je recommande vivement.

Contact

Hotel De Pauw

St. Gilliskerkhof 8 , 8000 , Brugge, Belgie
Contacteer ons fax: +32 (0) 50 34 51 40


tel: +32 (0) 50 33 71 18